Koleksi Video


Loading...



Loading...

Loading...
Judul:TRIO GIPANG | PAMER BOJO
Durasi:00:04:48
Dilihat:134,261x
Diterbitkan:25 Februari 2019
Sumber:Youtube
Suka Ini ?:

GINTA - PURI - IWANG

Judul : Pamer Bojo
Cipt : Didi Kempot
Penyanyi : Puri Ratna
Musik Pengiring : New Kusuma Wardani
Audio Professional : Anggara Sound System

Sengak_ an.Trio Gipang - Pamer Bojo
* Cendol dawet seger
* 500_an gak pake ketan
* 1234 .. 45678 ( Mbak GINTA - GINTA )
* Lho .. Lho Ya ...

Lirik Lagu :

koyo ngene rasane wong nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyawang
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku




cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku
nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

BAGIKAN KE TEMAN ANDA


this video can not be downloaded

VIDEO TERKAIT
PAMER BOJO Cover By NEW SEKAR GADUNG Indonesia PAMER BOJO Cover By NEW SEKAR GADUNG Indonesia
5:13 - 183,364x
KEPALING   By. Trio New Khusumawardani KEPALING By. Trio New Khusumawardani
6:31 - 15,245x
TERBARU DUO JO WES MESTI DERR..!! 24 FEBRUARI 2019 SAMBIROBYONG TERBARU DUO JO WES MESTI DERR..!! 24 FEBRUARI 2...
1:24:55 - 31,790x
Mendem Ati - Cak Yudho Bakiak - Music New Sekar Gadung Mendem Ati - Cak Yudho Bakiak - Music New Sekar...
5:07 - 138x
PAMER BOJO / CENDOL DAWET_ GUYON MATON PERCIL Cs. PAMER BOJO / CENDOL DAWET_ GUYON MATON PERCIL Cs.
5:09 - 25,932x
panampakan asli sinden sinden panampakan asli sinden sinden
12:44 - 1,294,957x
PAMER BOJO II RATNA ANTIKA II NEW VIERA LIVE JOTANGAN PAMER BOJO II RATNA ANTIKA II NEW VIERA LIVE JO...
5:29 - 101,357x
Suloyo... !! Percil feat. Puri ratna - Masok Pak Eko Suloyo... !! Percil feat. Puri ratna - Masok Pa...
10:59 - 264,219x
PAMER BOJO -- SINDEN SHELA DAN PERCIL CS ( AGUNG BUDOYO ) PAMER BOJO -- SINDEN SHELA DAN PERCIL CS ( AGUN...
6:26 - 6,322x
Wegah Kelangan - Puri Ratna - Music New Kusuma Wardani Wegah Kelangan - Puri Ratna - Music New Kusuma ...
4:59 - 11,119x
PAMER BOJO VOCC SINDEN LANANG VIRAL APRILIA SUCIPTO PAMER BOJO VOCC SINDEN LANANG VIRAL APRILIA SUC...
5:39 - 192,117x
BERSPONSOR
Loading...