Koleksi Video


Loading...



Loading...

Loading...
Judul:TRIO GIPANG | PAMER BOJO
Durasi:00:04:48
Dilihat:87,664x
Diterbitkan:25 Februari 2019
Sumber:Youtube
Suka Ini ?:

GINTA - PURI - IWANG

Judul : Pamer Bojo
Cipt : Didi Kempot
Penyanyi : Puri Ratna
Musik Pengiring : New Kusuma Wardani
Audio Professional : Anggara Sound System

Sengak_ an.Trio Gipang - Pamer Bojo
* Cendol dawet seger
* 500_an gak pake ketan
* 1234 .. 45678 ( Mbak GINTA - GINTA )
* Lho .. Lho Ya ...

Lirik Lagu :

koyo ngene rasane wong nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyawang
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku




cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku
nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

BAGIKAN KE TEMAN ANDA


this video can not be downloaded

VIDEO TERKAIT
Pamer Bojo - Puri Ratna & Cak Percil CS Live Selorejo 2019 Pamer Bojo - Puri Ratna & Cak Percil CS Liv...
4:12 - 165,842x
AWAS BAPER  PAMER BOJO #ATIN ADUDUH#KALIMBA  MUSIC LIVE IN KARANGDOWO KLATEN HD AWAS BAPER PAMER BOJO #ATIN ADUDUH#KALIMBA MU...
6:11 - 499,153x
AAAHHHHHH UUUHHHHH - NYANTOL CENDOL DAWET - ENAK CAK PERCIL AAAHHHHHH UUUHHHHH - NYANTOL CENDOL DAWET - ENA...
12:21 - 388,843x
PAMER BOJO VOCC SINDEN LANANG VIRAL APRILIA SUCIPTO PAMER BOJO VOCC SINDEN LANANG VIRAL APRILIA SUC...
5:39 - 57,825x
ABAH LALA MG 86 PAMER BOJO  CIPT DIDI KEMPOT//LIVE SMA N 1 NGUTER SUKOHARJO ABAH LALA MG 86 PAMER BOJO CIPT DIDI KEMPOT//L...
5:07 - 438,192x
DETIK 02.59 PAK BAMBANG TUKU GEDANG Pamer Bojo DTX MULTI Yayan Jandhut DETIK 02.59 PAK BAMBANG TUKU GEDANG Pamer Bojo ...
5:34 - 423,561x
TITIP KANGEN By Puri Ratna || New Kusuma Wardani TITIP KANGEN By Puri Ratna || New Kusuma Wardani
7:00 - 23,177x
LUNGITING ASMORO - PURI RATNA LUNGITING ASMORO - PURI RATNA
6:26 - 180,754x
Trio Gipang (GINTA PURI IWANG) - Stel Kendo Trio Gipang (GINTA PURI IWANG) - Stel Kendo
3:35 - 1,614x
Pamer Bojo - Campursari KMB GEDRUG Live Ds. Karangasem Rt. 07 Rw.02 Gentan, Banaran, Plupuh, Sragen Pamer Bojo - Campursari KMB GEDRUG Live Ds. Kar...
5:58 - 400,494x
EDOT ARISNA-PAMER BOJO CENDOL DAWET500-CAHAYA LIVE DEMAK LOWO IRENG 4TH EDOT ARISNA-PAMER BOJO CENDOL DAWET500-CAHAYA L...
5:31 - 29,941x
BERSPONSOR
Loading...